Kontaktirajte nas
091 941 25 31

O nama

Kroz dugogodišnje iskustvo, sa profesionalnim pristupom i visoko osposobljenim snažnim timom koji čine stručne te licencirane osobe iz svijeta bankarstva i osiguranja, trudimo se postići da naši klijenti imaju vrhunsku uslugu i maksimalan angažman oko njegovog predmeta. Znanje i iskustvo koje smo prikupili u dugogodišnjem radu sa bankama i osiguranjima ugradili smo u naš način rada pa nas upravo to čini stručnima da pronalazimo najbolja rješenja za klijente. Uz to naš tim ima izuzetno kvalitetan dugogodišnji odnos i surađuje sa svim vodećim bankama na području cijele Republike Hrvatske pa uz veliku ponudu na jednom mjestu omogućavamo pronalazak vašeg rješenja na najjednostavniji način, tj. odmah.

Naši klijenti su svjesni da činimo maksimalan angažman i da ne odustajemo dok ne iscrpimo sve mogućnosti koje postoje da bi našli rješenje za njih, a s druge strane svjesni smo da im je također i brzina realizacije presudna pa se trudimo maksimalno ubrzati proces realizacije kredita koliko je to moguće.

Sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju dobili smo odobrenje Ministarstva financija za posredovanje u potrošačkom kreditiranju, Klasa: UP/I-450-05/11-01/12, Ur.broj: 513-11/11-5 od 04.04.2011. godine. Možete nas pronaći i na službenim stranicama Ministarstva financija „imatelji odobrenja Ministarstva financija za pružanje usluga potrošačkog kreditiranja.“

Besplatno savjetovanje